HP Smart Printing Services
Via de My Services Portal kunt u uw supplies bestellen, een gebruiksoverzicht downloaden of een servicecall aanmaken. Heeft u vragen over de portal? Neem dan contact met ons op.
MPS Specialist

Besparen zonder kopen!

Trends en Developments

13.03.2017 Trends en Developments

Trends en Developments

13.03.2017 Trends en Developments Stay up to date!

Printers are a Modern Hacker’s Delight for Rasomware and Malware
Following the HP Print Security blogger open house event that the US Print marketing team recently held, blogger Chris Whal detailed what Printer security is and ides for the future.
 
TEKTONIKA Article: 5 Ways You’ll See Cybersecurity Change in 2017
Most IT security professionals agree that security practices haven’t changed significantly in the last 25 years. But 2017 will see a big shake-up across the entire security industry. The hacks associated with the recent United States presidential election have brought a fresh focus on the problem.
 
HP Technology at Work Article: How Hospitals Keep Patient Data Secure
Given the wealth of sensitive personal data healthcare organizations process and store, it's no surprise that hospitals, medical offices, and other healthcare systems are prime targets for cybercrime. In 2014, an estimated 85 percent of large healthcare organizations faced a data breach, and one in five of those breaches cost the organization more than $1 million to rectify.
 
PageWide Pro 477 MFP Series Awarded with BLI Winter 2017 Pick – HP Shines with Economical Alternative to Laser
HP’s PageWide Pro 477 models took home the award for Outstanding Business Inkjet MFP. “The PageWide Pro offers the reliability, functionality and speed you’d expect from a laser model, but with the low cost and reduced waste of ink technology,” said BLI Senior Test Technician Tony Maceri. “And because the default image quality is comparable to competitive laser models, it’s a great choice for business users.

HP wint Dutch IT-channel Award "Printing Innovator of the Year"

24.01.2017 Donderdag 19 januari organiseerde ICT nieuwsplatform Dutch IT-channel de tweede editie van hun Nieuwjaarsgala waarbij 18 awards in diverse categorieën zijn uitgereikt aan personen en/of bedrijven die bijzondere prestaties hebben geleverd in de ICT markt.

HP wint Dutch IT-channel Award "Printing Innovator of the Year"

24.01.2017 Donderdag 19 januari organiseerde ICT nieuwsplatform Dutch IT-channel de tweede editie van hun Nieuwjaarsgala waarbij 18 awards in diverse categorieën zijn uitgereikt aan personen en/of bedrijven die bijzondere prestaties hebben geleverd in de ICT markt. Studio 21 in Hilversum was omgetoverd tot een sfeervol restaurant, waar meer dan 600 channel vertegenwoordigers aanwezig waren. HP Nederland B.V. was genomineerd in vier verschillende categorieën en heeft deze avond de award voor“Printing Innovator of the Year” in de wacht gesleept.HP’s Channel Manager Edwin Rubens spreekt zijn trots uit: “We zijn als organisatie en team erg blij met de ‘Printing Innovator of the Year’ award. Het is een waardering van de markt dat de innovatie op gebied van printing met de introductie van HP PageWide technologie, de aanstaande introductie van het breedste A3 portfolio in de markt en de 3D MultiJet fusion technologie gezien wordt. Met deze innovaties in combinatie met onze ‘best in class’ security oplossingen gaat HP klanten middels onze partners helpen de print uitdagingen op te lossen. Onder het motto “HP reinvent” bouwen we elke dag aan vernieuwing van technologie, producten en toepassingen en merken we dat we hiermee steeds vaker het verschil in de markt maken. Ik bedank iedereen hartelijk die op ons gestemd heeft.”

HP Nederland B.V.

HP Inc. neemt printerdivisie van Samsung Electronics over

21.09.2016 HP Inc. neemt de printerdivisie van Samsung Electronics over voor een bedrag van 1,05 miljard dollar. Dankzij de overname kan HP

HP Inc. neemt printerdivisie van Samsung Electronics over

21.09.2016 HP Inc. neemt de printerdivisie van Samsung Electronics over voor een bedrag van 1,05 miljard dollar. Dankzij de overname kan HP zich nog sterker doen gelden in de - naar de mening van de fabrikant - 'verouderde' kopieermachine-industrie, waar talloze vervangingsonderdelen zorgen voor kostbare service- en onderhoudsbezoeken. HP doorbreekt dat patroon door de vervanging van deze copiers met superieure MFP-technologie. Samsung beschikt over een uitgebreid portfolio A3 MFP's die het werk van kopieermachines overnemen met de snelheid, kwaliteit en eenvoud van printers, waarbij de gebruiker zelf eenvoudig de nog maar zeven consumables kunnen vervangen.De samenvoeging van de Samsung printerlijnen, inclusief de mobile-first en cloud-first gebruikerservaring, met HP’s next-generation PageWide technologie zorgt voor een baanbrekend portfolio aan afdrukoplossingen met de beste machines uit de industrie, waarbij documenten en data optimaal beveiligd zijn.

De overname is de grootste printergelateerde acquisitie in de geschiedenis van HP en biedt kansen voor verdere penetratie in de copiermarkt, de versterking van het laserprinter portfolio dat in samenwerking met Canon is opgebouwd, en biedt talloze kansen voor vernieuwingen en innovaties.Daarnaast schept de uitgebreide printerdivisie nieuwe groeikansen en hogere omzetten voor channelpartners door het aanbieden van managed print services in de markt die steeds meer opschuift van een transactioneel naar een contractgebaseerd verkoopmodel. 

In de deal brengt Samsung ook nog een portfolio van ruim 6.500 printergerelateerde patenten in, alsook een ervaren team van bijna 1.300 onderzoekers en technisch specialisten op het gebied van laserprinter technologie, beeldverwerkings electronica, verbruiksmaterialen accessoires zodat de continuïteit van de innovaties gewaarborgd blijft. 

Met de overname van Samsung’s printerbusiness vergroot HP niet alleen haar kansen in de markt voor MFP's, maar ook in de wereldwijde laserprintermarkt, waarvoor het al meer dan dertig jaar nauw samenwerkt met Canon. Naar verwachting zullen beide partners kunnen profiteren van de technologische en synergievoordelen die de overname met zich meebrengt.
Meer informatie: www.hp.com

Kopen zonder risico 04.05.2016 Naast LaserJet modellen en scanners zijn nu de PageWide modellen toegevoegd aan het Buy and Try programma.
04.05.2016 Naast LaserJet modellen en scanners zijn nu de PageWide modellen toegevoegd aan het Buy and Try programma. Klanten kunnen hierdoor het product gedurende 90 kalenderdagen zonder risico testen. Als de klant niet overtuigd is van de voordelen van het product, kan dit naar HP geretourneerd worden en ontvangt de klant de volledige aanschafprijs terug. Indien de klant overtuigd is van het product kan hij achteraf een pMPS overeenkomst afsluiten.

Het Buy and Try programma geldt t/m 31 juli 2016. Kijk voor de actievoorwaarden op: www.hp.nl/buyandtry
Volg diverse webinars en trainingen 30.03.2016 Via de HP Sales Guide kunt u verschillende webinars en trainingen volgen om uw kennis en vaardigheden te vergroten. Neem contact op met uw HP accountmanager als u hier hulp bij nodig heeft.
Volg diverse webinars en trainingen 30.03.2016 Via de HP Sales Guide kunt u verschillende webinars en trainingen volgen om uw kennis en vaardigheden te vergroten. Neem contact op met uw HP accountmanager als u hier hulp bij nodig heeft. Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende mogelijkheden:
Webinar Scanning Solutions
 
Handige HP Printing Sales Tools
Nieuwe eIRG Tool
HP Sales Guide
Video Gallery
HP Promotions
EDP
Trainingen: Via de HP Sales Central
Marketing: HP Asset Hub, bereikbaar via de HP Sales Central
JAM wordt HP Device Connect 30.03.2016 Als HP in april de EDP tool gaat updaten zal HP gebruik gaan maken van JetAdvantage Manager als enige tool voor het beheer. Denk hierbij aan het doorgeven van de tellerstanden, het automatisch bestellen van supplies en Toner Yield optimalisatie bij de...
JAM wordt HP Device Connect 30.03.2016 Als HP in april de EDP tool gaat updaten zal HP gebruik gaan maken van JetAdvantage Manager als enige tool voor het beheer. Denk hierbij aan het doorgeven van de tellerstanden, het automatisch bestellen van supplies en Toner Yield optimalisatie bij de... De software die HP bij de klant gaat installeren (DCA) wordt voortaan HP Device Connect genoemd.
Na de EDP update kunt u zelf al een account aanmaken in de assessment fase. Deze tool is multi-vendor en wordt in fase geïntegreerd in de EDP tool. Neem voor meer informatie contact op met het MPS team of download HP Device Connect hier. Let op: voor het downloaden heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
De HP Service Portal gaat integreren 30.03.2016 De komende maanden gaat HP de rapportage tool migreren van de service portal naar het HP Device Control Center en uiteindelijk zal dit worden geïntegreerd in de EDP portal.
De HP Service Portal gaat integreren 30.03.2016 De komende maanden gaat HP de rapportage tool migreren van de service portal naar het HP Device Control Center en uiteindelijk zal dit worden geïntegreerd in de EDP portal. Klanten gaan op termijn dus ook inloggen op de EDP tool. Kijk hier voor de complete presentatie.
Nieuwe update Express Decision Portal 30.03.2016 De eerstvolgende update van de Express Decision Portal staat gepland voor april. De release dates zijn 4 en 11 april. Ook is de laatste versie van de HP EDP User Guide beschikbaar voor v16.1 in de EDP.
Nieuwe update Express Decision Portal 30.03.2016 De eerstvolgende update van de Express Decision Portal staat gepland voor april. De release dates zijn 4 en 11 april. Ook is de laatste versie van de HP EDP User Guide beschikbaar voor v16.1 in de EDP. U kunt de user guide hier downloaden. In versie 16.1 is de maximale reseller commissie hard gelimiteerd. Als u meer marge wilt maken, vraag dat dan aan via een exceptieverzoek of kies voor een pMPS Inside contract.
 
De volgende vernieuwingen worden bij v16.2 geactiveerd in april:
  • Een betere integratie van JAM in de EDP tool omdat JAM wordt geïntegreerd in de Express Decision Portal. Vanaf 11 april wordt HP UDA vervangen door JAM.
  • Een betere prijsintegratie in de HP Back Office waardoor HP een betere responstijd op Special Bid-aanvragen kan bieden.
  • Een betere workflow en een verbeterd prijsproces waardoor minder excepties nodig zijn.
 
Webinar over de update
In verband met de release van versie 16.2 organiseert HP een webinar. Hierin wordt precies uitgelegd wat het deal implementatie proces wordt en hoe het prijsproces in zijn werk gaat. Alle geregistreerde gebruikers hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging gehad.


1-8 van 29 berichten
8 16 32
Aantal berichten per pagina