HP Smart Printing Services
Via de My Services Portal kunt u uw supplies bestellen, een gebruiksoverzicht downloaden of een servicecall aanmaken. Heeft u vragen over de portal? Neem dan contact met ons op.
MPS Specialist

Besparen zonder kopen!

Haal meer uit uw printer

HP document management en workflow-oplossingen helpen organisaties in verschillende branches met optimaliseren van het delen van informatie. Uit onderzoek blijkt dat tot 75% van de printgerelateerde kosten te maken hebben met het beheer van documenten. HP-oplossingen kunnen uw winstgevendheid aantoonbaar verbeteren, doordat uw medewerkers productiever worden.

HP levert end-to-end document management en workflow-oplossingen om bedrijven te helpen.

  • Productiviteit verhogen. Medewerkers besteden meer tijd aan de kernactiviteiten en minder tijd aan het invoeren van papieren of het zoeken naar informatie.
  • Processen automatiseren. Werknemers kunnen hun rendement verhogen door informatie digitaal vast te leggen, classificeren en het te leveren waar het nodig is.
  • Hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Uw klanten krijgen de informatie sneller en in het formaat naar keuze. Medewerkers kunnen hun communicatie naar klanten snel aanpassen en reageren efficiënter op verzoeken van klanten.
  • Verminderen van afval en overheadkosten. Stroomlijn uw workflow om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en verlaag de kosten van drukwerk en verzending.
  • Verbeter de beveiliging en compliance. Uw gegevens, met inbegrip van vertrouwelijke informatie over klanten, wordt beschermd. 

Documentatie om aan wet- en regelgeving te voldoen wordt automatisch verzorgd.